Online Marketing Coaching (Google Ads, SEO, Analytics …)

Wil je online marketing zelf doen? Wil je zelf de touwtjes in handen houden? Dan is deze formule voor jou. Laat je coachen en sleutel zelf aan je online marketing.

Met coaching kijk ik nu en dan mee over je schouder. We bekijken samen je prestaties en gaan op zoek naar verbeterpunten. En zit je met een vraag of twijfel? Dan zoek ik als onafhankelijk expert mee naar een oplossing.

Wat komt aan bod? Natuurlijk Google Ads, want dat is mijn specialiteit. Maar ook SEO, Analytics, en eigenlijk alles nodig voor straffe online marketing.

Niet op zoek naar een coaching? Misschien wel naar een Google Ads Training of maandelijks Google Ads beheer?

Hoe verloopt de coaching?

  • Volgende thema’s komen aan bod: Google Ads, SEO, webdesign, implementatie van Google Analytics. Natuurlijk afhankelijk van uw concrete geval.
  • Meerdere sessies per jaar: we plannen meerdere sessies per jaar, bijvoorbeeld 4 x per jaar 2 uren.
  • Analyse van problemen en oplossingen: samen bekijken we wat u nu doet. We zoeken problemen die geld kosten, en werken aan oplossingen. In een volgende sessie analyseren we de oplossing. Stap voor stap werken we zo aan groei. Voordeel is dat u ondertussen veel bijleert over online marketing.
  • Videogesprek: Coaching verloopt het efficiëntst via een videogesprek met screenshare.
  • Hulplijn: Ben je actief bezig met online marketing? Sleutel je vaak zelf aan je website of SEA-campagnes? Dan kan je me inschakelen als hulplijn. Dat is een optie in de coachingformule. Tegen uurtarief geef ik ad hoc advies of doe ik suggesties.

En wat kost het?

De kostprijs voor de eerste sessie van 2 uren bedraagt €200 excl. BTW. Het vervolg en de planning bespreken we na die eerste sessie.

Samenwerken met Dieter?

Of vraag info over een Google Ads Beheer of Google Ads Training.