Google Ads Audit & Account Review

Beheert u zelf een Google Ads of Bing Ads account en wil u advies over de implementatie? Twijfelt u of u eigenlijk het systeem wel goed gebruikt?

Dan kan ik helpen met een audit: ik analyseer eenmalig uw account en formuleer aanbevelingen. Daarna bespreken we samen uw account.

Het grote voordeel? U bespaart fiks omdat u zelf het account beheert en geen beheerskosten betaalt. Maar u voorkomt dure fouten.

Natuurlijk is vragen stellen vrijblijvend. Niet op zoek naar een audit? Misschien wel naar een Google Ads Training of maandelijks Google Ads beheer?


Hoe verloopt de SEA-audit?


  • Toegang tot uw account: Ik heb eerst toegang tot uw account nodig. Daarvoor heb ik gewoon het account-ID nodig, dat is het nummertje dat u rechtsbovenaan zit als u in het account kijkt.
  • Vragenlijst: ik bezorg u een formuliertje met enkele vragen. Bijv.: wat zijn uw doelen? Wat wil u graag optimaliseren? etc.
  • Analyse: ik bekijk uw account in detail. Ik zet al mijn kennis in om op zoek te gaan naar problemen en kansen. Ik maak een lijstje met al mijn bevindingen.
  • Videogesprek: we overlopen samen de lijst tijdens een videogesprek. U krijgt zo heel duidelijk advies en super concrete aanbevelingen.

Wat komt aan bod in de analyse?


Heel … erg … veel.

Het systeem oogt bedrieglijk eenvoudig, maar als u niet weet wat u doet, maakt u fouten. Zonder dat u ooit weet dat u fout bezig bent. Het gevolg is dat u kansen mist, en advertentiebudget in de vuilnisbak kiepert.

Ik kijk o.a. naar de structuur van uw account, naar de zoekwoorden en de zoektypes, ik onderzoek uw concurrenten, ik analyseer de kwaliteitsscores en kijk naar het vertoningsaandeel van uw advertenties etc.

Werp eens een blik op mijn Handleiding Google Ads om te zien dat het systeem best vernuftig in elkaar zit.

Samenwerken met Dieter?

Of vraag info over een Google Ads Beheer of Google Ads Training.